Bedrijfsruimte huren – Ligging: Kampenhout

Op zoek naar kantoorruimte of bedrijfsruimte in Kampenhout? Vemu biedt de ideale locatie voor jouw zakelijke behoeften. Gelegen in het hart van de driehoek Brussel-Leuven-Mechelen en slechts op een steenworp afstand (slechts 10 minuten rijden) van de nationale luchthaven, vind je hier een groene oase van rust, perfect voor een inspirerende werkomgeving.

Ons kantorencomplex, gekend als “de oude school” bevindt zich aan de Aarschotsebaan in Kampenhout-Relst. De Aarschotsebaan loopt uit op zowel de Haachtsesteenweg (N21 Brussel-Haacht) als de Leuvensesteenweg (N26 Mechelen-Leuven), waardoor het uitstekend bereikbaar is vanuit verschillende richtingen.

Deze locatie biedt een rustige omgeving, grenzend aan landbouwgronden. Bovendien vind je in de directe omgeving diverse horecagelegenheden en broodjeszaken met bezorgmogelijkheden. Op slechts 300 meter afstand ligt het Park van Relst, waar ’s zomers de bekende Parkfeesten plaatsvinden.

Met gemakkelijke toegang tot steden als Mechelen (via N26), Leuven (via N26), Antwerpen (via E19) en Brussel (via E19 en N21), biedt onze locatie optimale bereikbaarheid voor jouw bedrijf.

Flexibele en modulaire kantoorruimte te huur in Kampenhout

In tegenstelling tot veel bedrijvencentra zijn al onze diverse units volledig afgewerkt, waardoor ze direct klaar zijn voor verhuur als kantoor- of bedrijfsruimte.

Elke ruimte is standaard uitgerust met vloerbekleding, verwarming, verlichting en elektriciteit. Bovendien beschikt elk lokaal over technische plinten langs de gehele omtrek van de muren, waardoor het eenvoudig is om allerlei soorten kabels toe te voegen. Dit betekent dat onze units direct beschikbaar zijn voor verhuur en je snel aan de slag kunt gaan met je zakelijke activiteiten.

Met grote raampartijen en meerdere dakvensters genieten al onze units van overvloedig natuurlijk licht, wat zorgt voor een aangename werkomgeving.

Belangrijk om te vermelden: al onze units zijn beveiligd met een centrale alarminstallatie, waardoor jouw bedrijfsruimte te allen tijde goed beschermd is.

Unit 1-3

 • Gelegen in het voormalige klassengebouw.

 • Gelijkvloerse units, waarvan 2 met duplex.

 • Grootste unit beschikt over kitchenette.

Unit 4-6

 • Gelegen in het voormalige klassengebouw.

 • 3 identieke units op het verdiep onder het hellend dak.

 • Sanitair wordt gedeeld met units 1-3.

Unit 7

 • Voormalige conciërgewoning.

 • Authentiek karakter zorgt voor een statige indruk.

 • Beschikt over keuken en badkamer.

Unit 8-11

 • Nieuwbouwgedeelte.

 • Gelijkvloerse units hebben kitchenette en eigen sanitair.

 • Units kunnen gekoppeld worden dmv tussendeuren.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag.

Naast de huur worden er nog algemene kosten aangerekend.

Algemene kosten voor alle units behalve unit 7:

 • Inbegrepen: onderhoud gemeenschap & onderhoud glaswerk ramen (2x/jaar), onderhoud gemeenschappelijke parking, alarminstallatie, herstellingen, verbruik water, verbruik verwarming en elektriciteit gemeenschap, brandverzekering deel afstand van verhaal (schade veroorzaakt door huurder), onroerende voorheffing.
 • Niet inbegrepen: verbruik in eigen unit(s) van elektriciteit, telefonie, internet, verzekering inboedel huurder.

Algemene kosten voor unit 7:

 • Inbegrepen: onderhoud glaswerk ramen (2x/jaar), onderhoud gemeenschappelijke parking, herstellingen, verbruik water, brandverzekering deel afstand van verhaal (schade veroorzaakt door huurder), onroerende voorheffing.
 • Niet inbegrepen: Eigen onderhoud, verbruik in eigen unit(s) van verwarming (gas), elektriciteit, telefonie, internet, verzekering inboedel huurder.

Verhuursituatie

Unit

Layout

Oppervlakte

Huurprijs

Parkeerplaatsen
inbegrepen

Beschikbaarheid

1 Gelijkvloers + duplex 72 + 37 m² op aanvraag 2 VERHUURD
2 Gelijkvloers + duplex 72 + 37 m² op aanvraag 2 VRIJ
3 Gelijkvloers + duplex + achterbouw 72 + 37 + 32 m² op aanvraag 3 VRIJ
4 1ste verdieping 72 m² op aanvraag 1 VRIJ
5 1ste verdieping 72 m² op aanvraag 1 VRIJ
6 1ste verdieping 72 m² op aanvraag 1 VRIJ
7 Gelijkvloers + 2 verdiepingen 216 m² op aanvraag 5 VERHUURD
8 Gelijkvloers 75 m² op aanvraag 2 VERHUURD
9 Gelijkvloers 75 m² op aanvraag 2 VERHUURD
10 1ste verdieping + duplex 75 + 42 m² op aanvraag 2 VERHUURD
11 1ste verdieping + duplex 75 + 42 m² op aanvraag 2 VERHUURD
Contacteer ons

Historiek

Eind 1997 werd de beslissing genomen om de voormalige schoolgebouwen te Kampenhout-Relst aan te kopen.

Via een grootschalig renovatieproject, uitgevoerd door het zusterbedrijf Isolatie & Renovatie Verhoeven werden deze omgevormd tot een kantorencomplex. Het gehele complex werd volledig gestript en tot op de draagstructuur blootgelegd, geïsoleerd met de producten van Isolatie & Renovatie Verhoeven en met de nodige zin voor esthetiek afgewerkt tot comfortabele, moderne en instapklare kantoorunits.

Door het behoud van het authentieke karakter van het gebouw en het feit dat beide zaakvoerders hier nog school liepen, is de link met de benaming “De Oude School” dan ook snel gelegd.

In 2009 werden de gerenoveerde gebouwen op deze karaktervolle site aangevuld met een nieuwbouwgedeelte, voorzien van de laatste technieken en vanzelfsprekend conform de geldende energieprestatienormen.

De nieuwbouw werd opgericht in samenwerking met het energiebewuste Ontwerpbureau Dewit uit Kortenberg.

Het aanbod van kleine en grotere kantoorunits, waarvan een aantal beschikken over een duplex, maakt dat wij een gevarieerde portefeuille hebben. Mogelijkheden genoeg dus om hier als huurder je gading te vinden.

Infrastructuur

In ons gebouw, gelegen aan de straatkant (unit 7), bevinden zich in de kelder alle energiemeters. Deze strategische locatie biedt de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen efficiënt op te splitsen, met een aparte meter voor elke unit.

Vanuit dezelfde kelder vertrekken tevens alle voorbereide wachtleidingen, voorzien van trekdraad, naar alle units. Dit zorgt voor een probleemloze en snelle installatie van telefoonlijnen, ISDN en internet, zonder de noodzaak van ingrijpend breekwerk.

Het is belangrijk op te merken dat elke huurder verantwoordelijk is voor het afsluiten van een contract met de elektriciteitsmaatschappij voor hun eigen energieteller. Dit geeft huurders volledige controle over hun energievoorziening en verbruik.