Vemu NV, opgericht in 1990 en gevestigd te Kampenhout, verhuurt vastgoed uit eigen portefeuille.

Deze vastgoedtak van de familie Verhoeven wordt gerund door Sven Verhoeven en David Verhoeven, eveneens zaakvoerders van het bouwbedrijf Isolatie & Renovatie Verhoeven.

Vemu legde zich initieel toe op de aankoop, renovatie en verhuur van drie studentenhuizen te Leuven. De reeds aanwezige know-how in het bouwbedrijf zorgde ervoor dat deze projecten met een mooie meerwaarde gerealiseerd werden.

Lokale opportuniteiten werden nadien aangegrepen om ook kantoorgebouwen in de vastgoedportefeuille op te nemen. Dit steeds vanuit dezelfde filosofie: panden waar behoorlijk wat renovatiewerk aan te pas komt met  eigen inzichten verbouwen tot instapklare kantoren.

Voor de realisatie van deze totaalrenovatieprojecten werd ook hier de expertise van Isolatie & Renovatie Verhoeven aangesproken, met als doel instapklare panden te kunnen aanbieden.

Wij bieden aan onze huurders een snelle en laagdrempelige service op vlak van onderhoud en herstellingen, alsook het beheer van gemeenschappelijke kosten. Wij houden van eenvoudige en transparante communicatie.

Zo kan elke huurder zich volledig toespitsen op zijn eigen activiteiten.