Ligging

Midden in de driehoek Brussel-Leuven-Mechelen en op een boogscheut (10 min.) van de nationale luchthaven gelegen, biedt dit centraal gelegen pand een ideale werkomgeving.

De kantoorvilla is gelegen aan de Leuvensesteenweg (N26) te Kampenhout, op het verkeersknooppunt Kampenhout-Sas. Het pand beschikt achteraan over een veranda en ruime tuin.

Een tankstation met car-wash en een ander handelspand zijn de naaste buren. Horeca en broodjeszaken met  leveringsmogelijkheden bevinden zich in de nabije omgeving.

Gemakkelijke verbinding naar Mechelen (N26), Leuven (N26), Antwerpen (via E19), Brussel (E19, N21).

Er is een busstation van De Lijn op ca. 150 m.

Huurprijs / Huurkoop

Huurprijs of prijs huurkoop op aanvraag.

Huurkoop is een optie waarbij je kan huren en na enkele jaren overschakelen op aankoop van het pand, waarbij de reeds betaalde huursommen in mindering gebracht worden op de verkoopprijs.

Het isolatiehuis

Verhuursituatie

Unit

Layout

Oppervlakte

Huurprijs

Parkeerplaatsen
inbegrepen

Beschikbaarheid

1Gelijkvloers + kelder + zolder + tuin340 m²op aanvraag6VERHUURD

Historiek

De vroegere kantoren van Isolatie & Renovatie Verhoeven werden te klein om door te kunnen groeien. Medio 1995 viel ons oog op een leegstaande woning aan de Leuvensesteenweg. Dit pand was een opportuniteit om onze capaciteiten te vertalen in een concreet en kwalitatief project. Na een grondige renovatie, met aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing, werden de kantoren van het bouwbedrijf hier gevestigd.

Met het oog op een verdere groei van het bouwbedrijf en om administratieve en logistieke noden beter op elkaar af te stemmen, werd in 2004 beslist om in de magazijnen van het bouwbedrijf een nieuw box-in-box kantoor op te trekken. Hierbij werd aandacht geschonken aan doorgroeimogelijkheden tot minstens de dubbele bezettingscapaciteit. Zoals het in onze branche betaamt werden ook hier de nieuwste technieken toegepast en werd veel aandacht besteed aan een doorgedreven isolatie.

De kantoorvilla werd overgenomen door de vastgoedfirma Vemu en werd na een opfrisbeurt op de verhuurmarkt beschikbaar gesteld. Het gebouw is instapklaar en biedt voldoende mogelijkheden voor diverse functies (kantoor, vrij beroep, showroom …).

Gegevens

 • Oppervlakte totaal 342 m², waarvan:
  • 150 m² gelijkvloers met kitchenette en veranda
  • 60 m² verdieping
  • 132 m² kelderruimte/archief (volwaardig archief!)
 • 6 ruime parkeerplaatsen
 • 300 m² tuin
 • Energiezuinig gebouw met verwarming op aardgas

Instapklaar

 • Internet aangesloten + bedrijfsklaar intern netwerk
 • Alle ruimten volledig voorzien van (ingebouwde) TL en halogeenverlichting
 • Lamellengordijnen aan alle ramen op gelijkvloers