De noprint.js script laat toe om bij het afdrukken van een pagina bepaalde delen zoals bijvoorbeeld navigatie weg te laten. Op het scherm is deze navigatie echter wel te zien.

banner
home voorstelling te huur contact menufiller Nederlands Français English

voorstelling :

De nv Vemu, opgericht op 17/4/1990 en gevestigd te Kampenhout, verhuurt vastgoed uit eigen portefeuille. In 1990 legde Vemu zich toe op het aankopen, renoveren en later verhuren van drie studentenhuizen te Leuven. Dit was de start van een vastgoedtak in de professionele activiteiten van de familie Verhoeven. Door voldoende know-how in de bouwsector in het algemeen, konden wij dergelijke projecten met een grote meerwaarde afwerken.

Sedert een reorganisatie van het bedrijfspatrimonium van de familie Verhoeven in augustus 2007, zitten er ook twee kantoorgebouwen in portefeuille. Deze kantoorgebouwen zijn instapklare panden, al dan niet moduleerbaar qua verhuur. Wij doen beroep op twee immobiliënmakelaars om ons actieterrein hier wat uit te breiden.

Wij bieden aan onze huurders eveneens een snelle laagdrempelige service aan qua onderhoud en herstellingen, beheer van gemeenschappelijke kosten. Zo kan een huurder zich volledig toespitsen op zijn eigen activiteiten. De administratie is hier eenvoudig en transparant.

Met de reorganisatie werd de fakkel ook doorgegeven aan beide gedelegeerd bestuurders Sven en David Verhoeven, welke de activiteiten verder willen uitbouwen.

In de toekomst zullen wellicht bijkomende panden uit de regio worden aangekocht, welke nauw aansluiten bij onze filosofie : een pand met veel renovatiewerk, welke we met onze eigen inzichten tot een degelijk instapklaar kantoorgebouw of kamers verbouwen.
Met het zusterbedrijf Isolatie Verhoeven zit de know-how binnen handbereik.

© VEMU nv.
ondernemingsnummer: BE 0440.650.412
webdesign: highgate´57